سه شنبه ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳

با عنایت به نامه شماره 2/1762 مورخ 1399/1/17 معاونت محترم آموزشی وزارت عتف و پیرو مصوبه هیات رئیسه محترم دانشگاه در خصوص حضور دانشجویان تحصیلات تکمیلی برای انجام کارهای مربوط به پایان نامه، در ایام اپیدمی COVID19، دانشجویان محترم تحصیلات تکمیلی دانشگاه می توانند فرم درخواست را دانلود و پس از تکمیل و امضای آن، درخواست خود را به ایمیل استاد راهنمای مربوطه ارسال نمایند.

لازم بذکر است :

الف-دانشجویان تحصیلات تکمیلی بیش از 30 روز کاری دانشگاه چه به صورت متوالی و متناوب نمی‌توانند از امکانات رفاهی دانشگاه بهره‌مند گردند. در صورت ضرورت، این مهلت با درخواست دانشجو و تایید شورای پژوهشی‌آموزشی دانشکده/پژوهشکده تمدید خواهد شد.

ب- رعایت پروتکل‌های بهداشتی الزامی است و در صورت مشاهده عدم رعایت آن، دانشجو از حضور در دانشگاه محروم خواهد شد.

ج- حضور دانشجو در آزمایشگاه/کارگاه، یا هر بخش دیگری از دانشگاه باید با نظارت و همراهی استاد راهنما صورت گیرد.

فایل فرم درخواست

فایل فرآیند انجام کار