جمعه ۷ اردیبهشت ۱۴۰۳

اطلاعيه ثبت نام وام ترم دوم 96-95

به اطلاع  کلیه دانشجویان وام بگیر « روزانه و نوبت دوم  (شبانه) و  نیمه حضوری  و پرديس (قبولی از سازمان سنجش) » می رساند جهت تمدید و تقاضای وام ترم دوم 96-95 به سایت صندوق رفاه دانشجویان قسمت پورتال دانشجویی http://bp.swf.ir   مراجعه و نسبت به  درخواست وام خود از طریق پورتال اقدام نمایند. لازم به توضیح اینکه مهلت ثبت درخواست وام از تاریخ 28/9/95  لغایت 10/11/95 می باشد.

تمدید وام ترم دوم برای دانشجویان از طریق پورتال دانشجویی الزامی است.

تذکر:دانشجویانی که تابحال وام دانشجویی دریافت نکرده اند با داشتن مدارک ذیل به محل جدید اداره رفاه واقع در پردیس نازلو، روبروی رستوران دامپزشکی مراجعه نمایند:

مدارک لازم جهت ثبت نام اولین بار به شرح ذیل می باشد:(تحویل مدارک در تاریخ اعلامی اجباری است(.

1-      ارائه کپی کارت دانشجویی و کپی کارت ملی

2-      اخذ فرم وام از سايت daneshjuei.urmia.ac.ir ) دانلود فرم از داخل اطلاعیه وام) و تکمیل فرم و تحویل به اداره رفاه

3-      اخذ نمونه فرم تعهد محضری ازسايت daneshjuei.urmia.ac.ir) دانلود فرم از داخل اطلاعیه وام) و تکمیل آن در دفاتر اسناد رسمی و ارائه آن به اداره رفاه (ضامن: کارمند یا بازنشسته)

4-      متاهلین (آقايان) کپی شناسنامه زوجین الزامی است .(فقط دانشجويان روزانه(

5-      دانشجویان دو مقطعی حتماً از مقطع قبلی تسویه حساب نمایند (اخذ دفترچه اقساط از مقطع قبلی و پرداخت اقساط معوقه و جريمه ديركرد مقاطع قبلي(

6-      افتتاح حساب در بانك تجارت دانشگاه نازلو فقط براي دانشجويان روزانه و تحويل شماره حساب به اداره رفاه

تذکر1: فرمهای وام روزانه و نوبت دوم و دکترا  در قسمت اطلاعیه فعال می باشد

تذکر2: دانشجویان دکتری روزانه متقاضی وام ویژه نباید وام تحصیلی ثبت نام نمایند. و ضمنا مدارک فرم 1 و 2 و تعهد محضری به همراه گواهی کسر اقساط را برای ضامن بازنشسته طبق فرم ارائه نمایند.

به علت محدودیت اعتبار زمان ثبت نام به هیچ عنوان تمدید نخواهد شد.

معاونت دانشجویی – اداره رفاه

برای دریافت فرمهای مربوطه بر روی لینکهای زیر کلیک کنید:

فرم وام ضروری

فرم تعهدنامه