جمعه ۱۰ فروردین ۱۴۰۳

به اطلاع داوطلبان عزیز مصاحبه دکتری دانشگاه ارومیه می رساند، این دانشگاه حسب استقبال اکثریت داوطلبان گرامی از مصاحبه حضوری و تأکید غالب گروههای آموزشی برای انجام مصاحبه به صورت حضوری، کماکان مصاحبه دکتری را طبق برنامه اعلام شده به صورت حضوری انجام خواهد داد. لیکن داوطلبانی که بنا به دلایل موجه در جلسه مصاحبه حضور نیافته یا مخاطرات بهداشتی مانع حضورشان می شود، می توانند با علم به اولویت این دانشگاه برای انجام مصاحبه حضوری در مصاحبه مجازی شرکت کنند. با توجه به استقبال شدید داوطلبان از مصاحبه حضوری، مدت 2 روز (شنبه و یکشنبه 19 و 20 مهر ماه) برای مصاحبه غیر حضوری داوطلبان جا مانده در نظر گرفته شده واین زمان قابل تمدید نمی باشد. با توجه به احتمال  کافی نبودن زمان لازم برای انجام مصاحبه در این دو روز در صورت زیاد بودن متقاضی از کلیه داوطلبان محترم تقاضا می شود حتی الامکان در همان ایام تعیین شده  در جدول زمانبندی برای مصاحبه حضوری شرکت فرمایند.

توجه مهم: داوطلبانی که به دلیل ابتلا به بیماری کووید 19 امکان شرکت در جلسه حضوری را نداشته اند ملزم به ارائه گواهی پزشکی و نتیجه تست کرونا در هنگام ارسال درخواست می باشند.

تجهیزات لازم برای شرکت در مصاحبه غیر حضوری:

یک دستگاه کامپیوتر با سیستم عامل ویندوز یا یک عدد گوشی موبایل هوشمند

یک عدد هدست با کیفیت مناسب( استفاده از میکروفن و اسپیکر به دلیل امکان برگشت صدا ترجیحا مورد تأیید نمی باشد).

اینترنت پرسرعت ADSL با پهنای باند حداقل  kbps1024

قبل از اتصال به جلسه باید نرم افزارهای مورد نیاز بر روی سیستم نصب شده باشد.

لینک نصب نرم افزار Adobe Connect

دانلود نرم افزار  adobe Connect   برای گوشی های اندروید

نسخه IOS نرم افزار adobe connect

نصب مرورگر کروم یا موزیلا (آخرین ورژن)

**لازم به توضیح است چگونگی ارسال مدارک و مستندات، نحوه دریافت نام کاربری و رمز عبور و .... متعاقبا از طریق همین سایت اطلاع رسانی خواهد شد.

با آرزوی سلامتی و موفقیت برای کلیه داوطلبان محترم

معاونت آموزشی دانشگاه ارومیه

------------------------------------------------

همچنین جهت مشاهده متن اطلاعیه مصاحبه حضوری و دستورالعمل آن نیز  در صفحه معاونت آموزشی دانشگاه ارومیه بر روی لینک زیر کلیک کنید.