یکشنبه ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۳

برنامه زمانی ثبت نام پذیرفته شدگان مقطع کارشناسی ارشد و دکتری تخصصی دانشگاه ارومیه

در سال تحصیلی 98-97

بدينوسيله به اطلاع مي رساند تقويم ثبت نام پذيرفته شدگان دانشگاه اروميه در سال97، به شرح زير مي‌باشد. پذيرفته شدگان محترم مي بايست قبل از مراجعه حضوري به دانشگاه، اطلاعيه ثبت نام مربوط به مقطع تحصيلي خود را از سايت ثبت نام دريافت نمايند و بر اساس جزئيات آن عمل نمايند. همچنين بعد از انجام ثبت نام اينترنتي، برگه چاپي رسيد ثبت نام اخذ شده از سيستم را همراه خود داشته باشند.  کلیه پذيرفته شدگان مقاطع تحصيلي دکتری تخصصی وکارشناسی ارشدپردیس دانشگاهی بايستی طبق برنامه زماني اعلام شده براي مراجعه حضوري جهت انجام مراحل تكميلي فرايند پذيرش و ثبت نام، به مكان هاي تعيين شده در اطلاعيه ثبت نام مربوطه مراجعه نمايند.

مقطع

8 ،9 و97/7/10

هشتم، نهم ودهم مهر 97

دریافت اطلاعیه ثبت نام

برای ورود به سیستم ثبت نام، اینجا را انتخاب کنید.

تذکر(مهم):جهت آگاهي از سايرجزئيات ثبت نام و مدارک مورد نياز براي ثبت نام، به اطلاعيه ثبت نام و فايل راهنماي ثبت نام اينترنتي مراجعه نماييد.

براي آگاهي از ثبت نام پذيرفته شدگان بدون آزمون(استعدادهاي درخشان)، به اطلاعيه‌هاي مربوطه مراجعه نماييد.

شماره تماس: 33450111-450117 33-044 داخلی 122 ؛ ساعات پاسخگويي: 8 صبح تا 14 بعد از ظهر به استثناء روز پنجشنبه و ايام تعطيل

فرمهای مورد نیاز جهت ثبت نام ورودیهای جدید پردیس دانشگاهی :

1-فرم پرسشنامه دانشجویی

2- فرم پرسشنامه دانشجویی 2

3-راهنمای ثبت نام اینترنتی

4- فرم ستاد شاهد و امور ایثارگران

5- فرم انتخاب واحد

6-فرم معافیت تحصیلی

7-فرم مخصوص پذیرفته شدگانی که نمیتوانند اصل مدرک کارشناسی ارشد را ارائه ندهند.

8-فرم تاییدیه تحصیلی

جدول شهریه های پردیس دانشگاهی