یکشنبه ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۳

بدينوسيله به اطلاع مي رساند تقويم ثبت نام پذيرفته شدگان مقاطع كارشناسي ارشد و دکتری(Ph.D) دانشگاه اروميه در سال95، به شرح زير مي‌باشد. پذيرفته شدگان محترم مي بايست قبل از مراجعه حضوري به دانشگاه، اطلاعيه ثبت نام را از سايت ثبت نام دريافت نمايند و بر اساس جزئيات آن عمل نمايند. همچنين بعد از انجام ثبت نام اينترنتی، برگه چاپي رسيد ثبت نام اخذ شده از سيستم را همراه خود داشته باشند.

با توجه به اینکه ثبت نام قطعی پذیرفته شدگان با در نظر گرفتن مدارک اسکن شده و ارسال شده از طریق سیستم ثبت نام اینترنتی ورودی های جدید انجام خواهد گرفت، پذیرفته شدگان بایستی در اسکن و ارسال مدارک ثبت نامی دقت کامل نمایند و مسوولیت هرگونه نقص مدارک در پرونده الکترونیکی و ثبت نام نهایی دانشجویان بر عهده فرد پذیرفته شده خواهد بود.

رديف

مقطع تحصيلي

تاريخ ثبت نام اينترنتي

تاريخ مراجعه حضوري و تشکیل کلاس

اطلاعيه ثبت نام

کارشناسی ارشد

95/06/15 تا 95/06/21

95/06/27

دريافت اطلاعيه ثبت نام

دکتری

95/06/20 تا 95/06/21

95/06/27

دریافت اطلاعیه ثبت نام

براي مشاهده اطلاعیه ها و خوابگاه هاي تخصيص داده شده به سامانه امور خوابگاه ها مراجعه فرمایید.

برای ورود به سیستم ثبت نام، اینجا را انتخاب کنید.      برای ورود به سامانه پرسشنامه های دانشجویی و فرهنگی، اینجا را انتخاب کنید.

تذکر(مهم):جهت آگاهي از سايرجزئيات ثبت نام و مدارک مورد نياز براي ثبت نام، به اطلاعيه ثبت نام و فايل راهنماي ثبت نام اينترنتي مراجعه نماييد.

براي آگاهي از نحوه و زمان ثبت نام پذيرفته شدگان بدون آزمون(استعدادهاي درخشان)، به بخش اطلاعيه‌هاي استعدادهای درخشان مراجعه نماييد.

شماره تماس: 32755287-044 و 32755288-044 داخلی 126 ؛ ساعات پاسخگويي: 8 صبح تا 14 بعد از ظهر به استثناء روز پنجشنبه و ايام تعطيل

مدارك‌ لازم‌ براي‌ اسکن و ارسال در سیستم ثبت نام اینترنتی پذیرفته شدگان مقطع دکتری(Ph.D):‌

1.

مدارک هویتی شامل عکس، شناسنامه و کارت ملی

2.

تصوير گواهينامه فارغ­التحصيلي كارشناسي که‌ در آن‌ معدل‌ دوره‌ كارشناسي‌ قيد شده‌ باشد‌.

تبصره: آن دسته از داوطلباني كه فارغ­التحصيل دوره كارشناسي نا­­پيوسته مي­باشند، علاوه بر تصوير مدرك كارشناسي نا­پيوسته، مي­بايست تصوير مدرك كارداني را نيز ارسال نمايند.

3.

تصوير گواهينامه فارغ­ التحصيلي كارشناسي ارشد يا دكتري حرفه­اي (براي پذیرفته شدگان فارغ­التحصيل) که‌ در آن‌ معدل‌ دوره‌ كارشناسي‌ ارشد قيد شده‌ باشد‌.

تذکر1: پذیرفته شدگانی كه دانشجوي سال آخر دوره كارشناسي ارشد يا دكتري حرفه­اي بوده و حداكثر تا 31/6/95 فارغ­التحصيل مي­شوند و یا به دلايلي قادر به ارائه مدرك فوق نمي­باشند، لازم است تصوير گواهي تأييد شده توسط دانشگاه يا موسسه آموزش عالي محل اخذ مدرك را اسکن و ارسال نمايند.

4. کارت پایان خدمت، کفالت، معافیت و . . . (مدركي‌ كه‌ وضعيت‌ نظام‌ وظيفه‌ را مشخص‌ كند- براي‌ برادران‌).

مدارك‌ لازم‌ براي‌ اسکن و ارسال در سیستم ثبت نام اینترنتی پذیرفته شدگان مقطع کارشناسی ارشد:‌

1.      مدارک هویتی شامل عکس، شناسنامه و کارت ملی

2.      اصل‌ مدرك‌ كارشناسي(ليسانس‌) که‌ در آن‌ معدل‌ دوره‌ كارشناسي‌ (ليسانس‌) قيد شده‌ باشد‌.

3.      فرم شماره14(فرم معدل) كه ميانگين كل واحدهاي گذرانده آنان تا تاريخ 30/11/94 توسط موسسه آموزش عالي محل فارغ‌التحصيلي دوره كارشناسي و تایید شده باشد.

تذکر مهم: پذیرفته شدگانی که مدرک کارشناسی در اختیار دارند بایستی به جای فرم شماره14، تصویر مدرک کارشناسی خود را ارسال نمایند و پذیرفته شدگانی که مدرک کارشناسی در اختیار ندارند بایستی فرم شماره14 را به جای مدرک کارشناسی اسکن و ارسال نمایند.

4.      اصل مدرک کاردانی برای دانشجویانی که دوره لیسانس آنها کارشناسی ناپیوسته می باشد.

5.      فرم شماره15(فرم تعهد فراغت از تحصیل دانشجویان ترم آخر کارشناسی که حداکثر تا 31/06/1395 فارغ التحصیل می شوند)

6.      برگ تقاضامندی برای بهره مندی از مزایای آموزش رایگان(فرم شماره16)

7. کارت پایان خدمت، کفالت، معافیت و . . . (مدركي‌ كه‌ وضعيت‌ نظام‌ وظيفه‌ را مشخص‌ كند- براي‌ برادران‌).