جمعه ۷ اردیبهشت ۱۴۰۳

بدينوسيله به اطلاع مي رساند تقويم ثبت نام پذيرفته شدگان دانشگاه اروميه در سال96، به شرح زير مي‌باشد.پذيرفته شدگان محترم مي بايست قبل از مراجعه حضوري به دانشگاه، اطلاعيه ثبت نام مربوط به مقطع تحصيلي خود را از سايت ثبت نام دريافت نمايند و بر اساس جزئيات آن عمل نمايند. همچنين بعد از انجام ثبت نام اينترنتي، برگه چاپي رسيد ثبت نام اخذ شده از سيستم را همراه خود داشته باشند.

رديف

مقطع تحصيلي

تاريخ ثبت نام اينترنتي

تاريخ مراجعه حضوري

دریافت فایل اطلاعيه ثبت نام

دکتری نیمه متمرکز

11، 12، و 13 شهريور ماه

19 شهریور ماه

دریافت اطلاعیه ثبت نام

(هفته اول شهریور اعلام خواهد شد)

كارشناسي ارشد

14، 15، 16، و 17 شهريور ماه

21 و 22 شهريور ماه (طبق جدول زمانی مندرج در اطلاعیه ثبت نام)

دریافت اطلاعیه ثبت نام

(هفته دوم شهریور اعلام خواهد شد)

کلیه پذيرفته شدگان مقطع تحصيلي دکتری تخصصی پردیس دانشگاه ارومیه بايستی طبق برنامه زماني اعلام شده براي مراجعه حضوري جهت انجام مراحل تكميلي فرايند پذيرش و ثبت نام، به مكان هاي تعيين شده در اطلاعيه ثبت نام مربوطه مراجعه نمايند.

برای ورود به سیستم ثبت نام دانشگاه ارومیه، اینجا را انتخاب کنید.

براي مشاهده اطلاعیه ها و خوابگاه هاي تخصيص داده شده به سامانه امور خوابگاه ها مراجعه فرمایید.

برای ورود به سیستم ثبت نام، اینجا را انتخاب کنید.

جدول شهریه پردیس دانشگاهی دانشگاه ارومیه

تذکر(مهم):جهت آگاهي از سايرجزئيات ثبت نام و مدارک مورد نياز براي ثبت نام، به اطلاعيه ثبت نام و فايل راهنماي ثبت نام اينترنتي مراجعه نماييد.

شماره تماس: 33443442-044 و 33450111-044 ؛ ساعات پاسخگويي: 8 صبح تا 14 بعد از ظهر به استثناء روز پنجشنبه و ايام تعطيل

توجه :پذیرفته شدگان گرامی لازم است موقع مراجعه حضوری شهریه ثابت رشته قبولی خود را از جدول شهریه دریافت و طی یک فقره فیش بانکی به حساب بانکی 0109062791007 نزد بانک ملی ایران (قابل پرداخت در کلیه شعب بانک ملی ) واریز و فیش را همراه سایر مدارک ارائه نمایند .

(لازم است از کلیه فرمها دو سری تکمیل گردد)فرمهای مورد نیاز جهت ثبت نام پذیرفته شدگان دکتری

برنامه درسی دانشجویان جدید الورود دوره دکتری

برنامه رشته آبیاری وزهکشی

برنامه رشته خاک

(لازم است از کلیه فرمها دو سری تکمیل گردد)فرمهای مورد نیاز جهت ثبت نام پذیرفته شدگان کارشناسی ارشد

فرم مرکز آمار و کامپیوتر

فرم تعهد صلاحیتهاي عمومی

فرم مدرك كارشناسي  براي آندسته ازپذيرفته شدگانيكه قادربه ارائه اصل مدرك كارشناسي  نميباشند.

فرم تعهد فراغت از تحصیل

فرم تعهد مدارک