به اطلاع دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد و دکتری می رساند که ثبت نام ترم دوم سال تحصیلی 95-94 پردیس دانشگاهی از تاریخ 10 بهمن ماه 1394 لغایت 13بهمن 1394 خواهد بود. لذا رعایت موارد زیر الزامی می باشد.

1 ثبت نام بصورت اینترنتی از طریق سیستم سما می باشد.

2 پرداخت بدهی معوق و شهریه ثابت برای انتخاب واحد الزامی می باشد. (کلیه پرداخت ها به صورت اینترنتی و از طریق سیستم سما می باشد.) لطفا از پرداخت بصورت دستی و فیش بانکی جدا خودداری فرمایید.

3 انتخاب واحد پایان نامه برای دانشجویانی که کلیه واحد های درسی را گذرانده اند، الزامی می باشد.

4 انتخاب واحد امتحان جامع یا آمادگی برای امتحان جامع برای دانشجویانی که کلیه واحد های درسی را گذرانده اند، الزامی می باشد.

5 انتخاب واحد رساله برای دانشجویانی که کلیه واحد های درسی و امتحان جامع را گذرانده اند، الزامی می باشد.

6 انتخاب واحد مجدد رساله یا پایان نامه در صورت عدم دفاع، الزامی می باشد. (حتی اگر دانشجو قبلا واحد رساله یا پایان نامه را در ترم(های) گذشته انتخاب کرده باشد، الزاما در ترم دوم سال تحصیلی 95-94 نیز باید انتخاب واحد نماید.)

______________________________________________________________________________

• آمار بازدید:  امروز:154  این هفته:7853  این ماه:36487  امسال:241982