پنجشنبه ۹ فروردین ۱۴۰۳

قابل توجه پذیرفته شدگان مرحله اول آزمون نیمه متمرکز دوره دکتری پردیس دانشگاهی دانشگاه ارومیه سال تحصیلی 1394

به اطلاع پذیرفته شدگان مرحله اول آزمون نیمه متمرکز دوره دکتری پردیس دانشگاهی سال تحصیلی 94 می رساند مصاحبه از پذیرفته شدگان مطابق اطلاعیه سازمان سنجش آموزش کشور در تاریخ های مقرر انجام خواهد شد لازم است داوطلبان راس ساعت 30/8 صبح با در درست داشتن مدارک لازم به دانشکده های مربوطه ( به جزء رشته الکترونیک)طبق جدول زیر مراجعه فرمایند :

مصاحبه پذیرفته شدگان رشته الکترونیک در محل پردیس دانشگاهی واقع در ارومیه خ شهید بهشتی -پردیس شهر برگزار می گردد.

مدارك مورد نياز كه مي‌بايست معرفي‌شدگان براي انجام مراحل مصاحبه همراه خود داشته باشند:

1- اصل مدرك كارشناسي ارشد (فوق ليسانس) یا کارنامه ریز نمرات.

تبصره - معرفي‌‌شدگاني كه دانشجوي سال آخر دوره كارشناسي‌ارشد و يا دكتري حرفه‌اي بوده و حداكثر تا تاريخ 94/06/31 فارغ‌التحصيل مي‌شوند (اصل گواهي تأييد شده توسط دانشگاه يا مؤسسه آموزش عالي محل اخذ مدرك مطابق فرم مندرج در صفحه 37 دفترچه راهنماي شركت در آزمون مذكور و فرم مندرج در صفحه 94 دفترچه راهنماي انتخاب رشته‌هاي تحصيلي).(معدل مندرج در آن بايد با معدل اعلامي به اين سازمان يكسان باشد).

2- اصل مدرك كارشناسي (ليسانس) یا کارنامه ریز نمرات.

تبصره 1- آن‌دسته از معرفي شدگاني كه فارغ‌التحصيل دوره كارشناسي ناپيوسته مي‌باشند علاوه بر اصل مدرك كارشناسي ناپيوسته مي‌بايست اصل مدرك كارداني را نيز ارائه نمايند.

تبصره 2 - معرفي‌‌شدگاني كه به دلائلي قادر به ارائه اصل مدرك يا مدارك‌ مندرج در بندهاي 1 و 2 فوق نمي‌باشند، لازم است اصل گواهي تأييد شده توسط دانشگاه يا مؤسسه آموزش عالي محل اخذ مدرك را به همراه داشته باشند. (معدل مندرج در آن بايد با معدل اعلامي به اين سازمان يكسان باشد).

3ـ اصل شناسنامه و يا كارت ملي براي تطبيق مشخصات شناسنامه‌اي معرفي شده با مشخصات اطلاعات ارسالي از سوي اين سازمان.

4ـ اصل گواهي مبني بر اينكه عضو هيات علمي رسمي قطعي و يا رسمي آزمايشي تابعه وزارت علوم، تحقيقات و فنآوري بوده كه به تأييد بالاترين مقام مسئول نيز رسيده باشد، براي آن‌دسته از معرفي‌شدگاني كه از امتياز مربي در اين آزمون استفاده نموده‌اند.

تبصره - آن ‌دسته از معرفي‌شدگان براي مصاحبه كه متقاضي استفاده از سهميه مربي گرديده‌اند، موظف به ارائه گواهي معتبر در اين خصوص مي‌باشند. لازم به توضيح است مطابق ضوابط مربوط، منحصراً مربيان آموزشي رسمي (آزمايشي يا قطعي) دانشگاه‌ها، مؤسسات آموزش عالي وابسته به وزارت علوم، تحقيقات و فنّآوري يا ساير دانشگاه‌هايي كه داراي هيأت مميزه مورد تأييد وزارت علوم، تحقيقات و فنّآوري باشند، مجاز به استفاده از سهميه «مربي» در آزمون ورودي دوره دكتري «Ph.D» نيمه‌متمركز سال 1394 مي‌باشند به عبارت ديگر مدرسان و اعضاء هيأت علمي پيماني، قراردادي، حق‌التدريس، دستياران آموزشي و ... اجازه استفاده از اين سهميه را ندارند.

5- کلیه مستندات مربوط به سوابق علمی، آموزشی و پژوهشی و تحقیقاتی.

6- ارائه اصل فیش واریزی به مبلغ 600000 ریال به شماره حساب 0109062791007 به نام عواید اختصاصی پردیس دانشگاهی دانشگاه ارومیه نزد بانک ملی شعبه دانشگاه (نازلو) .

فرم مرحله دوم آزمون نیمه متمرکز دوره دکتری