همزمان با 16 آذر روز دانشجو دکتر عبدالعلی زاده مشاور عالی وزیر کشور از پردیس دانشگاهی دانشگاه ارومیه بازدید نمودند. در این دیدار که ریاست محترم دانشگاه جناب آقای دکتر حب نقی و دکتر هادیان مدیر کل حوزه ریاست و روابط عمومی دانشگاه و دکتر منصورفر مشاور رییس دانشگاه در امور طرح و برنامه نیز حضور داشتند دکتر حب نقی به تشریح واحدهای دانشگاهی دانشگاه ارومیه، مستقر در پردیس شهر پرداختند و دکتر کاشف ریاست محترم پردیس دانشگاهی نیز گزارشی از روند آموزشی و اجرایی پردیس دانشگاهی را ارائه دادند. لازم به ذکر است همزمان با روز دانشجو و حضور مشاور عالی وزیر کشور در پردیس دانشگاهی دانشگاه ارومیه، کارکنان پردیس دانشگاهی با حضور در کلاس های درس پردیس و پخش شیرینی، روز دانشجو را به اساتید و دانشجویان تبریک گفته و این روز را گرامی داشتند.

______________________________________________________________________________

• آمار بازدید:  امروز:296  این هفته:5242  این ماه:20729  امسال:247134