به استحضار دانشجویان پردیس دانشگاهی دانشگاه ارومیه می رساند که بدلیل استقبال دانشجویان عزیر دومین "کارگاه آموزشی راهبردهای جستجو و استفاده از منابع اطلاعات علمی و پایگاه های اطلاعاتی" روز دوشنبه 12 خرداد 1393 از ساعت 10:30 الی 13:30 در محل سایت کامپیوتری پردیس دانشگاهی دانشگاه ارومیه برگزار خواهد شد.
شرکت در این کارگاه آموزشی برای دانشجویان پردیس دانشگاهی دانشگاه ارومیه رایگان می باشد.
تشکیل این کارگاه منوط به حد نصاب رسیدن تعداد دانشجویان جهت شرکت در کارگاه می باشد.
مواردی که در این کارگاه آموزشی پوشش داده خواهد شد عبارتند از :
1- نحوه دسترسی به پایگاه های اطلاعاتی اشتراکی دانشگاه ارومیه جهت دریافت مقالات فارسی، عربی و لاتین از جمله Elsevier، john wiley، emerald، springer و ...
2- نحوه دریافت پایان نامه لاتین
3- آشنایی با نحوه جستجو و جستجوی بهینه
4- صدور گواهی شرکت در کارگاه از سوی پردیس دانشگاهی
دانشجویان عزیز برای ثبت نام در کارگاه آموزشی تا پایان ساعت اداری روز یک شنبه 11 خرداد 1393 فرصت دارند و از دو طریق می توانند اقدام نمایند:
1-مراجعه حضوری به واحد فناوری اطلاعات پردیس دانشگاهی دانشگاه ارومیه
2-ارسال ایمیل به آدرس پست الکترونیک pardis@urmia.ac.ir شامل نام و نام خانوادگی، شماره دانشجویی، کد ملی، رشته و مقطع تحصیلی، شماره موبایل

______________________________________________________________________________

• آمار بازدید:  امروز:155  این هفته:7487  این ماه:35150  امسال:241023