پنجشنبه ۹ فروردین ۱۴۰۳

دانشگاه ارومیه بر اساس شیوه نامه اجرایی آزمون ورودی دوره دکتری (ph.D)نیمه متمرکز سال 1400 ابلاغی نامه شماره 8038 مورخ 1400/2/8 برای تکمیل فرایند آزمون، از کلیه داوطلبانی که حد نصاب اعلامی را دارا می باشند و از طرف سازمان سنجش آموزش کشور به این دانشگاه معرفی شده اند، به صورت مجازی   و طبق جدول زمان بندی ذیل دعوت به مصاحبه می نماید.

کلیه موارد مربوط به چگونگی انجام مصاحبه، مدارک لازم ،راهنمای ثبت نام در سامانه مصاحبه  مجازی و ... به صورت کامل تا پایان روز جمعه1400/2/31 از طریق همین سایت اطلاع رسانی خواهد شد.

داوطلبان محترم خواهشمند است از تماس با کلیه قسمتهای دانشگاه جدا خودداری نموده و منتظر اطلاعیه مذکور باشید.

"آرزوی ما موفقیت شماست"

اداره تحصیلات تکمیلی دانشگاه ارومیه